pondělí 14. březen 2022 0:00

Čokoládové randevú

Víte, co je to vyvážená strava? Přece v každé ruce jedna tabulka čokolády. Tímto heslem se asi řídili i v Costa Coffee. Protože nová nabídka je vyložená čokoládová bomba. Najdete jí v dortech, ale i v novém kávovém drinku. Má afrodisiakální účinky a pomáhá i proti stresu. Tak proč si ji v různých formách občas nedopřát.

Malinová „třešnička“

Křehký korpus s kakaem, čokoládová ganache náplň a křupavé čokoládové kousky. To je nový Čokoládový dort s malinami. Tomuto nechybí ani pomyslná malinová „třešnička“ na dortu. Malin je zde pořádná úroda, navíc zalitá čirým malinovým glazé. Může být čokoládový dort ještě víc čokoládový? A tím to nekončí. V nabídce je i čokoládový dort se slaným karamelem.

 

Co je to? Křupe to a má to spoustu čokolády!

Už jste někdy přemýšleli nad tím, proč nám tolik chutnají křupavé pokrmy? Teorií je několik. Ale nač se tím zatěžovat, když si jedno takové sladké křupnutí můžete vychutnat díky Čokoládovému dortu s karamelem. Ten má čokoládový základ, plněný čokoládovým piškotem a křupavými kuličkami ze slaného karamelu v čokoládě. Vše je zalito krémovou polevou ze slaného karamelu a bílé čokolády. Posypáno čokoládovými plátky a moučkovým cukrem. Čokoládou se v tomto dortu evidentně nešetřilo. A to je teprve začátek. Už jste ochutnali čokoládový dort s celými malinami?

 

Více chutí, větší zážitek

Jste milovník kávy s neskrývanou nákloností k čokoládě? Pokud jste odpověděli ano, zbystřete. V Costa Coffee mají nově v nabídce kávový drink přesně pro vás. Jmenuje se White Mocha Caffé Latté. Jemné a bohaté espresso s horkým napěněným mlékem a bílou čokoládovou omáčkou. Vše dozdobeno šlehačkou a hoblinkami z bílé belgické čokolády. Tento kávový bonbónek lze připravit i z rostlinných variant mléka.

 

Charitativní cappuccino, které čaruje

Spojení kávy a skořice je kouzelné, a to nejenom chuťově. Skořicové cappuccino dokáže vykouzlit úsměv na tváři nejen vám, ale i dětem. Pokud si od března do dubna koupíte jedno charitativní Skořicové cappuccino, Costa Coffee z vámi zaplacené částky přispěje 45 Kč do sbírky Pomozte dětem. Káva tak přinese radost hned dvakrát – jednou vám a podruhé dětem.

 

Více na www.costa-coffee.cz.