středa 30. říjen 2019 0:00

Pražská čokoláda zve na ochutnávky a ukázkovou výrobu

Milovníci čokolády by si neměli nechat ujít návštěvu nové výrobny Pražské čokolády Steiner & Kovarik v Plzeňské ulici na Praze 17. Tady se můžete podívat, jak se čokoláda vyrábí – a to od zpracování kakaových bobů po finální produkt a také zjistit co do ní správně patří.

Také si zde můžete vytvořit čokoládu dle vlastí chuti a fantazie. Firmu Pražská čokoláda založila Silvie Steinerová s partnerem Petrem Kovaříkem v roce 2011 a díky jejich entuziasmu, odvaze experimentovat a svědomitému přístupu si Pražská čokoláda získává stále více příznivců u nás i v zahraničí.

 

Jejich čokolády se připravují ručně, poctivě a především z těch nejkvalitnějších surovin. Zatím mají několik prodejen po Praze – například v ulicích Nerudova, Železná, Thunovská a na Letišti Václava Havla a také několik v zahraničí. Výrobky vyvážejí například do Japonska a Číny.

 

V září 2019 otevřeli novou výrobnu v Plzeňské ulici na Praze 17. - a s tím i pravý ráj pro milovníky čokolády. Kvalitní čokoláda není jen tak obyčejná cukrovinka. Dokáže zlepšit náladu a dodat pozitivní energii. Čokoládové výrobky Steiner & Kovarik od firmy Pražská čokoláda splňují všechny atributy nejkvalitnější čokolády a doplňky v dílčích produktech se řadí mezi superpotraviny – ovoce acai, mandle, bio borůvky, jahody, maliny aj. Dochucují se pravou skořicí (Cinnamonum Ceylonicum), pravou vanilkou, nebo třeba kayenským pepřem, chilli se solí nebo zdraví prospěšnou moringou.

 

Víte, že existují 4 základní druhy čokolády? Hořká, mléčná, bílá a …. rubínová (Ruby).

 

 

Ruby čokoláda je vyrobena z růžového kakaového bobu Ruby a má jedinečnou chuť. Můžete ji poznat v několika lahůdkách od Steiner & Kovarika. Mezi nejoblíbenější produkty od Pražské čokolády patří nasucho pražené mandle v čokoládě se skořicí, ale také se zázvorem nebo chilli. Avšak různých druhů čokolád, čokoládových dražovaných bonbónů a pralinek s náplní je zde plno druhů. Novým hitem jsou české pralinky Karlovy koule z hořké a bílé čokolády s náplní z máku a sušených švestek macerovaných v Tuzemáku.

 

Vše zakoupíte v originálních designových obalech. Bonbóny se balí do krabiček (dřevěných, plechových, papírových) nebo do pěkných taštiček. Takový pamlsek může být i originálním dárkem. Díky Pražské čokoládě dopřejete sobě nebo svým blízkým nevšední gurmánský zážitek.