čtvrtek 25. červenec 2019 0:00

Zamilovaná cava Anna de Codorníu Love

Limitovaná edice cavy Anna de Codorníu Love od uznávaného vinařství Codorníu překvapí ikonickou lahví plnou lásky. Darujte ji na svátek Anny 26. července či ji zvolte jako vhodný přípitek na váš svatební den. Tuto svěží kombinaci chardonnay se španělskými hrozny si zamiluje každý, kdo dokáže ocenit dobrá šumivá vína.

Limitovaná edice španělské cavy Anna de Codorníu Love byla jako stvořena pro umocnění jedinečných momentů plných lásky. Těžko si lze představit romantické chvíle bez skleničky šumivého vína. Cava Anna de Codorníu Love je naprosto perfektní pro jedinečné chvíle s drahou polovičkou, ale třeba i pro vaše svatební dny. A pokud sháníte dárek pro vaši oblíbenou Aničku na její svátek 26. července, který se rychle blíží, s cavou stejného jména jistě nešlápnete vedle.

 

Toto katalánské šumivé víno bylo zkrátka stvořené pro jedinečné momenty.

Anna de Codorníu Love kvasí v lahvi po dobu 15 měsíců, díky čemuž získává příjemné perlení, je krásně osvěžující, což v horkých letních dnech doceníte nejvíce. Vytrvalé perlení a svěží chuť vás naladí na jedinečný společný moment. V chuti si vás tato cava získá opravdovou ovocností, zejména tóny citrusů či tropických plodů.

 

Tradiční katalánské šumivé víno cava je nejčastěji spojováno právě se jménem španělských sklepů Codorníu. Vysoká kvalita širokého portfolia jejich vín si získává věhlas a oblibu už od roku 1872, kdy Raventos Codorníu vyrobil první cavu. V současnosti se jedná o největšího producenta cavy na světě a zasluhuje se tak o celosvětovou popularitu tohoto katalánského vinného skvostu.

Zamilovanou edici cavy Anna de Codorníu Love můžete zakoupit za 386 Kč na stránkách www.1er.cz.