středa 19. prosinec 2018 0:00

Co uvařit? Poradí vám kuchařka Moderní veganské dezerty

Makronky, čokoládová pěna, briošky, croissanty, glazované dorty, crème caramel... bez vajec, másla, mléka či smetany? Jde to! Neodolatelné důkazy nabízí novinka Moderní veganské dezerty, která je v záplavě kuchařek na českém trhu jedinečným úkazem. Petra Stahlová, průkopnice veganské cukrařiny u nás, po měsících hledání alternativních surovin a zkoušení inovativních cukrářských postupů dokázala zdánlivě nemožné.

Na základě tradičních francouzských receptur vytvořila dezerty čistě rostlinného původu - zdravější, svěžejší a chuťově mnohdy zajímavější než originální verze.

 

Výsledkem je celkem 75 skvělých receptů, které na 240 stránkách své první kuchařky přehledně rozdělila do sedmi kapitol: Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty,Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti.

 

Unikátní kuchařka Moderní veganské dezerty je v prodeji v e-shopu na

http://eshop.petra-stahlova.cz/